Το πάρτι προεπισκόπησης διακοπών/χειμώνα 2015

3
Το πάρτι προεπισκόπησης διακοπών/χειμώνα 2015

ανοιχτό σπίτι διακοπώνΈχω από καιρό το μυαλό ότι η περίοδος κηπουρικής μπορεί να ευδοκιμήσει κατά τα τέλη του φθινοπώρου και όχι μόνο μπορεί να αντέξει, αλλά να αντιπροσωπεύει σθεναρά την άποψη ενός κηπουρού κατά τους χειμερινούς μήνες. Το διακύβευμα είναι μεγάλο. Οι χειμώνες στη ζώνη μου μπορεί να είναι άγριοι. Οι ουρανοί είναι μια απαράμιλλη απόχρωση του γκρι για μήνες στο τέλος. Στοιβάζουμε τα χειμωνιάτικα εργαλεία και περνάμε μέσα από το χιόνι για να δουλέψουμε. Οι χειμώνες μας είναι κρύοι και σκοτεινοί. Η χειμερινή κηπουρική ζητά μια διαφορετική ιδέα, διαφορετικά εργαλεία και μια ενεργή φαντασία. Μπορώ να ανάψω έναν αδρανή σκιερό κήπο με αστραφτερά φώτα σκορπισμένα στο έδαφος, δεδομένου ότι οι οικοδεσπότες Chartreuse έχουν αδρανήσει. Η μικτή αειθαλής γιρλάντα ελάτου καλωδιωμένη με κουκουνάρια και άλλα φυσικά υλικά που θα περάσουν την εξώπορτά μου για την περίοδο των γιορτών θα ευχαριστήσει τον κηπουρό μέσα μου. Σίγουρα θα γεμίσω τα δοχεία μου με κομμένα χόρτα, φρέσκα κομμένα κλαδιά και οτιδήποτε άλλο μου αρέσει, με την ιδέα ότι θα θυμίζουν τη ζεστασιά και την άνεση του κήπου κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

προεπισκόπηση διακοπών (18)Οι κηπουροί είναι εργαζόμενοι. Μόλις φυτευτούν και οι τελευταίοι βολβοί που ανθίζουν την άνοιξη, αυτά τα χέρια είναι δύσκολο να κρατηθούν ακίνητα. Δεν είμαι έτοιμος να βολέψω μέχρι μια στοίβα βιβλία. Πριν από πολλά χρόνια, ο Ρομπ κι εγώ αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι περισσότερο από τον ερχομό του κρύου παρά την παραίτηση. Μεταμορφώνουμε το κατάστημα σε προορισμό υλικών για να εμπλουτίσουμε την περίοδο των διακοπών και του χειμώνα. Τα περισσότερα από τα ψώνια έγιναν τον περασμένο Ιανουάριο. Όταν οι αγορές μας αρχίζουν να φτάνουν τον Ιούλιο, είναι εύκολο να εντοπίσουμε γιατί μας άρεσαν. Πάντα γίνεται αναφορά στη φύση και στα φυσικά υλικά.

προεπισκόπηση διακοπών (12)Υπάρχουν πολλά στολίδια πουλιών. Μπορεί να είναι φτερωτά ή τσόχα, αλλά ανεξάρτητα από το υλικό, απευθύνονται στους κηπουρούς.

προεπισκόπηση διακοπών (17)Κάθε χρόνο παρουσιάζουμε το ένα ή το άλλο είδος γιορτινό δέντρο. Φέτος, ο Rob έχει προμηθευτεί ψηλά και λεπτά δέντρα σε μια ποικιλία ειδών που μοιράζονται μια συγκεκριμένη εμφάνιση. Αυτά τα δέντρα έχουν κλαδευτεί και καλλιεργηθεί σκόπιμα για να δώσουν ένα παλιομοδίτικο σχήμα. Αυτά τα αραιά, κοντές βελόνες δέντρα καλλιεργούνται σε βικτοριανό στιλ, που σημαίνει ότι αυτοί οι μεγάλοι ανοιχτοί χώροι είναι φιλικοί με κρεμασμένα στολίδια, πουλιά σε κλιπ και γιρλάντα.

προεπισκόπηση διακοπών (20)Θα έχουμε φυτά. Έχουμε μια μεγάλη ποικιλία από αμαρυλλίδες, διαθέσιμες ως βολβοί, σε γλάστρες ή σε γυάλινους κυλίνδρους που αναπτύσσονται σε νερό. Θα υπάρχουν γλάστρες με μούρη χειμωνιάτικη πρασινάδα και λευκά βαρύγδουπα βρύα κλαμπ. Και φυσικά, μερικοί ελλέβορες. Αλλά τα περισσότερα από αυτά που έχουμε διαθέσιμα είναι στολίδια κήπου που παραπέμπουν στα υλικά και το πνεύμα του κήπου.

προεπισκόπηση διακοπών (5)Τα γλυπτά από ελάφια αμπέλου έχουν φυσικό μέγεθος και όμορφα φτιαγμένα. Τα κουφώματα είναι χάλυβα. Τα αμπέλια θα διαρκέσουν για πολλά χρόνια, με την ετήσια εφαρμογή του sealer. Αυτά είναι τα ελάφια που θα μπορούσε κανείς να καλωσορίσει σε έναν κήπο-ειδικά σε έναν χειμερινό κήπο.

προεπισκόπηση διακοπών (10)Θα ανοίξουμε τη χειμερινή μας/εορταστική περίοδο απόψε από τις 5 έως τις 9. Αυτό το πάρτι είναι σε μεγάλο βαθμό ένα ευχαριστώ στην κοινότητα των κηπουρών που συχνάζουν στις πόρτες μας. Έχουμε πάντα νέους ανθρώπους, για τους οποίους αυτή η βραδιά είναι μια εισαγωγή στον τόπο μας. Θα έχουμε κάτι καλό να φάμε και να πιούμε, ζωντανή μουσική και ζωντανή συζήτηση. Προσκαλούμε όλους να δείτε τη χειμερινή μας συλλογή.

προεπισκόπηση διακοπών (1)Ολλανδικά jingle bells σε διάφορες αποχρώσεις του μπλε και του γκρι

προεπισκόπηση διακοπών (11)αναπαραγωγές vintage φιγούρες διακοπών

προεπισκόπηση διακοπών (2)Τα φρέσκα κομμένα κλαδιά είναι μια χειμερινή βάση για δοχεία. Επίσης, πρόκειται να φτάσει σήμερα, ένα φορτηγό με κομμένα χόρτα από ένα ευρύ φάσμα αειθαλών ειδών.

προεπισκόπηση διακοπών (13)πιληματοποιημένα στολίδια ζώων

προεπισκόπηση διακοπών (4)αδιάβροχα σύγχρονα αστέρια

προεπισκόπηση διακοπών (8)ξύλινα ελάφια με λινάτσα

προεπισκόπηση διακοπών (3)Και τέλος, η συλλογή φωτιστικών του Rob. Έχουμε μερικές πολύ συναρπαστικές νέες επιλογές διαθέσιμες φέτος. Για όσους από εσάς είστε πολύ μακριά για να παρευρεθείτε, θα δημοσιεύσω φωτογραφίες για το πώς φαίνεται το κατάστημα τη νύχτα. Ο υπέροχος φωτισμός μπορεί να μεταμορφώσει ένα χειμερινό τοπίο. Θα δείτε.

Schreibe einen Kommentar