Τι πρέπει να ξέρετε για την εποχή των τερμιτών

4
Τι πρέπει να ξέρετε για την εποχή των τερμιτών

Τα πρώτα σημάδια της εποχής των τερμιτών είναι τα σμήνη. Τα σμήνη είναι φτερωτοί νεαροί ενήλικοι αρσενικοί και θηλυκοί τερμίτες που έχουν φύγει για να δημιουργήσουν μια νέα αποικία. Τα σμήνη ονομάζονται επίσης αναπαραγωγικά. Οι τερμίτες μπορούν να προκαλέσουν ζημιά 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων ετησίως και συνήθως δεν καλύπτονται από ασφάλιση. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα για τα σμήνη και πώς η Υπηρεσία Ελέγχου Τερμιτών Homecare της Modern μπορεί να προστατεύσει το σπίτι σας από ζημιές από τερμιτές.

σμήνος τερμιτών

The Life of a Swarmer

Όταν οι θερμοκρασίες φτάσουν τους 70 βαθμούς, αρχίζουν να εμφανίζονται σμήνη σε μεγάλες ομάδες. Τα θηλυκά εκπέμπουν φερομόνες που προσελκύουν τα αρσενικά. Μόλις ένα αρσενικό εντοπίσει ένα θηλυκό, συμβολίζουν ότι είναι ζευγάρι σπάζοντας τα φτερά τους. Στη συνέχεια θα επιλέξουν μια τοποθεσία φωλιάς, θα ζευγαρώσουν και θα γίνουν ο βασιλιάς και η βασίλισσα μιας νέας αποικίας.

Μπορεί να χρειαστούν άλλα τρία ή τέσσερα χρόνια για να ωριμάσει αυτή η νέα αποικία και να παράγει δικά της σμήνη. Οι βασίλισσες τερμιτών μπορούν να ζήσουν για περισσότερα από 30 χρόνια.

Το Modern Pest προσφέρει πλέον επιλογές χρηματοδότησης για υπηρεσίες τερμιτών μέσω του GreenSky. Κάντε κλικ εδώ για να κάνετε αίτηση τώρα!

Τερμίτες ή ιπτάμενα μυρμήγκια;

Τα σμήνη τερμιτών μπορεί μερικές φορές να συγχέονται με τα ιπτάμενα μυρμήγκια. Τα σημάδια ότι είναι τερμίτες περιλαμβάνουν πεσμένα φτερά και κατεστραμμένο ξύλο. Τρεις άλλες σημαντικές διαφορές είναι:

Περιφέρεια μέσης

  • Οι τερμίτες έχουν φαρδιά μέση.
  • Τα ιπτάμενα μυρμήγκια έχουν στενή μέση.

Κεραίες

  • Οι τερμίτες έχουν ευθείες κεραίες.
  • Τα ιπτάμενα μυρμήγκια έχουν λυγισμένες κεραίες.

Παρασκήνια

  • Οι τερμίτες έχουν μπροστινά και πίσω φτερά ίσου μεγέθους.
  • Τα ιπτάμενα μυρμήγκια έχουν μεγαλύτερα μπροστινά φτερά από τα πίσω φτερά.

Τερμίτης εναντίον ιπτάμενου μυρμηγκιού

The Silent Destroyers

Οι τερμίτες αναφέρονται ως «σιωπηλοί καταστροφείς» λόγω του τρόπου με τον οποίο μπαίνουν κρυφά στα σπίτια. Μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο τη δομική σταθερότητα ενός κτιρίου σε τρεις μόνο μήνες. Γι‘ αυτό είναι σημαντικό να προστατεύετε το σπίτι σας με τακτικές επιθεωρήσεις από το Modern Pest. Εάν βρούμε στοιχεία για τερμίτες, τότε η Υπηρεσία Ελέγχου Τερμιτών Homecare της Modern είναι το επόμενο βήμα.

Έχετε δει ιπτάμενα σμήνη; Πεταμένα φτερά; χαλασμένο ξύλο; Μπορεί να έχετε τερμίτες! Καλέστε τη Modern για επιθεώρηση σήμερα στο 1-888-997-3312.

Η σύγχρονη λύση

Τι μπορείτε να περιμένετε από τις Modern Pest Services όταν επισκεπτόμαστε το σπίτι σας;

Η Υπηρεσία Ελέγχου Τερμιτών Homecare περιλαμβάνει:

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ – Επιθεώρηση τερμιτών στο σπίτι που σημειώνει την τρέχουσα δραστηριότητα τερμιτών, την ορατή ζημιά και τις συνθήκες που ευνοούν τη μελλοντική δραστηριότητα.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – Επαγγελματική εγκατάσταση του συστήματος εξάλειψης αποικιών τερμιτών Sentricon, χρησιμοποιώντας δόλωμα τερμιτών Recruit® που έχει τοποθετηθεί σε στρατηγικά τοποθετημένους σταθμούς δολώματος στο έδαφος γύρω από το σπίτι σας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ – Συνεχής παρακολούθηση για νέα ή αυξημένη δραστηριότητα τερμιτών.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – Τακτική συντήρηση του πάντα ενεργού συστήματος Sentricon.

Εάν πιστεύετε ότι έχετε πρόβλημα με τους τερμίτες, καλέστε τη Modern σήμερα για επιθεώρηση στο 1-888-997-3312.

Schreibe einen Kommentar