Πώς να αποφύγετε την εμφάνιση σκαθαριών την άνοιξη

4
Πώς να αποφύγετε την εμφάνιση σκαθαριών την άνοιξη

Κατηγορίες: Στοιχεία σφαλμάτων, Εμπορική καταπολέμηση παρασίτων, Πρόληψη παρασίτων, Έλεγχος οικιακών παρασίτων, Ανοιξιάτικα παράσιτα

Αναγνώριση σκαθαριού Larder για έλεγχο παρασίτων σε ME, MA και NH

Οι πιθανότητες είναι να έχετε ξαναδεί ένα σκαθάρι. Αν κάποιος περιέγραφε ένα μικρό, οβάλ ζωύφιο με σκουρόχρωμο σώμα και ανοιχτόχρωμη λωρίδα τριγύρω, μάλλον θα ακουγόταν οικείο. Τα σκαθάρια είναι ένας κοινός και συχνός επισκέπτης τόσο σε κατοικίες όσο και σε εμπορικούς χώρους. Το όνομα προέρχεται από την παρουσία τους σε αποξηραμένα, παστά κρέατα που αποθηκεύονται σε θερμοκρασία δωματίου πριν από την κατάψυξη. Αυτές τις μέρες, εξακολουθούν να βρίσκονται σε αποθηκευμένα τρόφιμα σε ντουλάπια, αλλά είναι επίσης απλώς μια ανθυγιεινή ενόχληση στο σπίτι. Αλλά το Modern Pest είναι εδώ με συμβουλές για την πρόληψη και πώς μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εάν έχετε δει σκαθάρια ή άλλα πλάσματα που αναδύονται από το κρύο του χειμώνα, κάντε κλικ εδώ ή καλέστε στο 1-888-997-3311 για να προγραμματίσετε το σέρβις σήμερα!

Περιγραφή

  • Τα ενήλικα σκαθάρια έχουν συνήθως μήκος 1/4 έως 3/8 ίντσες με μακρύ σώμα σε σχήμα οβάλ.
  • Οι ενήλικες είναι σκούρο καφέ έως μαύρο, με μια φαρδιά, κίτρινη ζώνη που διατρέχει το σώμα τους. Το συγκρότημα περιέχει έξι σκοτεινά σημεία.
  • Οι προνύμφες των σκαθαριών έχουν μήκος έως και 1/2 ίντσας και έχουν κωνικό σχήμα. Καλύπτονται με αραιά, δύσκαμπτα μαλλιά.
Σκαθάρι προνυμφών

Από πού προέρχονται?

Τα ενήλικα σκαθάρια διαχειμάζουν σε προστατευμένα μέρη όπως ρωγμές και σχισμές. Την άνοιξη έλκονται από περιοχές με πηγές τροφής σε σπίτια και κτίρια. Τόσο οι προνύμφες όσο και το ενήλικο σκαθάρι προκαλούν ζημιά στην τροφοδοσία και τη διάνοιξη στερεών υλικών στα οποία μπορεί να γονατίσουν.

Διατροφή

Τα σκαθάρια μπορούν να ευδοκιμήσουν οπουδήποτε βρουν μια βιώσιμη πηγή τροφής. Προτιμούν κρέας ή υποπροϊόντα κρέατος όπως τυρί, ξηρές τροφές για κατοικίδια, φτερά και γούνες. Όταν εντοπίζεται προσβολή σε ένα σπίτι, πιθανότατα προήλθε από ξηρή τροφή για σκύλους, γάτες ή πτηνά. Τρέφονται επίσης με νεκρά ζωικά υλικά, όπως μύγες συμπλέγματος, ζωύφια μποξέλτερ ή ποντίκια που μπορεί να βρίσκονται στους τοίχους των σπιτιών. Το λίπος που προκύπτει από το μαγείρεμα προσελκύει επίσης τα σκαθάρια.

Αναπαραγωγή

Τα ενήλικα θηλυκά γεννούν τα αυγά τους σε οποιαδήποτε από τις πολλές πηγές τροφής τους ή σε ρωγμές ή σχισμές κοντά στην πηγή τροφής. Γεννούν έως και 800 αυγά, τα οποία θα εκκολαφθούν σε περίπου 12 ημέρες. Οι αρσενικές προνύμφες λιώνουν 5 φορές ενώ οι θηλυκές 6 φορές. Η ώριμη προνύμφη θα αναζητήσει μια θέση για να τρυπήσει και να γονατίσει.

Οι νέοι πελάτες της Homecare Green μπορούν να προγραμματίσουν την υπηρεσία online κάνοντας κλικ εδώ!

Πώς να αποφύγετε μια προσβολή

  • Φροντίστε να διατηρείτε όλα τα προϊόντα διατροφής για ανθρώπους και κατοικίδια σε αεροστεγή γυάλινα, πλαστικά ή μεταλλικά δοχεία.
  • Αν συναντήσετε προσβολή από σκαθάρι σε ντουλάπι ή ντουλάπι, αναζητήστε την πηγή. Αφαιρέστε όλα τα τρόφιμα και πετάξτε τα μολυσμένα προϊόντα. Επιθεωρήστε όλα τα προϊόντα πριν επιστρέψετε στα καθαρισμένα ράφια.
  • Σκουπίστε καλά και καθαρίστε τα ράφια που έχουν προσβληθεί.
  • Εάν η συγκεκριμένη πηγή της προσβολής δεν μπορεί να εντοπιστεί με ακρίβεια, χρησιμοποιήστε μια γενική διαδικασία ελέγχου και σκουπίστε τις ρωγμές και τις ρωγμές στις περιοχές όπου βρέθηκαν τα σκαθάρια.
  • Εάν μολυνθούν πολύτιμα υλικά, μπορούν να αποστειρωθούν με θερμότητα στους 140 βαθμούς F για 30 λεπτά ή να καταψυχθούν για τρεις έως τέσσερις ημέρες.

Φακός που λάμπει άνθρωπος

Η σύγχρονη λύση

Αν έχετε δει σκαθάρια στο σπίτι σας, μπορεί να καταστρέφουν το φαγητό σας και να τρυπούν τρύπες. Καλέστε το Modern Pest σήμερα στο 1-888-997-3312. Η υπηρεσία Homecare Green προστατεύει από περισσότερα από 50 κοινά οικιακά παράσιτα, συμπεριλαμβανομένων των σκαθαριών. Και οι υπηρεσίες μας Ecocare περιποιούνται επίσης σκαθάρια σε εμπορικά περιβάλλοντα. Οι νέοι πελάτες μπορούν πλέον να προγραμματίσουν την εξυπηρέτηση όλων online κάνοντας κλικ εδώ!

Schreibe einen Kommentar