Πώς να αποτρέψετε τους κοριούς ενώ ταξιδεύετε

4
Πώς να αποτρέψετε τους κοριούς ενώ ταξιδεύετε

Κατηγορίες: Παράσιτα που τρέφονται με αίμα, Στοιχεία για σφάλματα, Εμπορική καταπολέμηση παρασίτων, Πρόληψη παρασίτων, Έλεγχος παρασίτων σε κατοικίες

Έλεγχος κοριών σε MA, ME και NH

Μια πρόσφατη έρευνα AAA Travel έδειξε ότι σχεδόν 100 εκατομμύρια Αμερικανοί σχεδιάζουν να κάνουν οικογενειακές διακοπές το 2019. Τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά ταξίδια αποτελούν την πλειονότητα αυτών των σχεδίων. Και ενώ το ταξίδι για διακοπές ακούγεται σαν έκρηξη, οι ειδικοί στο Modern Pest γνωρίζουν ότι το αυξημένο ταξίδι σημαίνει επίσης αυξημένο κίνδυνο για κοριούς.

Πού είναι?

Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν ότι οι κοριοί βρίσκονται συχνά στα ξενοδοχεία, αλλά δεν είναι ασυνήθιστο να βρίσκονται σε αεροπλάνα, τρένα, λούνα παρκ και καλοκαιρινές κατασκηνώσεις. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να φέρετε τους κοριούς μαζί σας μετά από διακοπές. Πώς λοιπόν θα τα αποφύγετε και πώς θα τα ξεφορτωθείτε αφού τα αποκτήσετε;

Ενδιαφέρεστε για επιθεώρηση κοριών για το σπίτι ή την επιχείρησή σας; Κάντε κλικ εδώ ή καλέστε το Modern σήμερα στο 855-246-8124.

γραφικό κοριούς

Ταξιδιωτικές συμβουλές για την πρόληψη κοριών

Εάν τα καλοκαιρινά σας σχέδια περιλαμβάνουν διαμονή σε ξενοδοχείο ή μοτέλ, υπάρχουν μερικές συμβουλές πρόληψης κοριών που θέλει να γνωρίζετε η Εθνική Ένωση Διαχείρισης Παρασίτων (NPMA). Αν δείτε οτιδήποτε υποδηλώνει κοριούς, ειδοποιήστε αμέσως τη διοίκηση. Αλλαγή σε μη γειτονικό δωμάτιο ή αλλαγή εγκαταστάσεων εντελώς. Οι κοριοί ταξιδεύουν με κοτσαδόρο, είτε με καροτσάκι καθαρισμού, αποσκευές ή από πρίζα τοίχου. Εάν μια μόλυνση εξαπλώνεται, δεν θέλετε να είστε πουθενά κοντά της.

 • Τραβήξτε προς τα πίσω τα σεντόνια και επιθεωρήστε τις ραφές του στρώματος, ιδιαίτερα στις γωνίες, για ενδεικτικούς λεκέδες ή κηλίδες.
 • Επιθεωρήστε διεξοδικά ολόκληρο το δωμάτιο πριν από την αποσυσκευασία, ακόμα και πίσω από το κεφαλάρι και στους καναπέδες/καρέκλες.
 • Εξετάστε το ενδεχόμενο να τοποθετήσετε τη βαλίτσα σας σε μια πλαστική σακούλα σκουπιδιών ή προστατευτικό κάλυμμα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας για να διασφαλίσετε ότι οι κοριοί δεν μπορούν να μείνουν εκεί πριν από την αναχώρηση.
 • Μετά το ταξίδι σας, επιθεωρήστε τις βαλίτσες σας πριν τις φέρετε στο σπίτι. Σκουπίστε καλά τη βαλίτσα σας με ηλεκτρική σκούπα πριν την αποθηκεύσετε. Σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ατμόπλοιο χειρός ενδυμάτων για να ατμίσετε τις αποσκευές σας, κάτι που θα σκοτώσει τυχόν κοριούς ή αυγά που μπορεί να έχουν φτάσει στο σπίτι.
 • Πλύνετε όλα τα ρούχα σας – ακόμα και αυτά που δεν έχετε φορεθεί – με ζεστό νερό για να βεβαιωθείτε ότι τυχόν κοριοί που μπορεί να έχουν φτάσει τόσο μακριά δεν τοποθετούνται στα συρτάρια ή στην ντουλάπα σας.

To DIY or Not to DIY

Πιθανότατα έχετε ακούσει για θεραπείες DIY για να απαλλαγείτε από κοριούς, αλλά λειτουργούν; Οχι συχνά. Εδώ είναι μερικές από τις μεθόδους για τις οποίες μπορεί να έχετε ακούσει και γιατί δεν θα σας βοηθήσουν.

8 DIY μέθοδοι κοριών που δεν λειτουργούν

 • Ναφθαλίνη– Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο Rutgers ανακάλυψαν ότι η τοποθέτηση μολυσμένων ρούχων μέσα σε μια σακούλα με ναφθαλίνη ήταν ως επί το πλείστον αναποτελεσματική.
 • DIY Χημικές επεξεργασίες– Οι βόμβες κοριών ή τα σπρέι που περιέχουν DEET είναι επίσης αναποτελεσματικά έναντι των κοριών. Έρευνα που έγινε από την Consumer Reports έδειξε ότι το επίπεδο συγκέντρωσης στο οποίο πωλούνται αυτά τα προϊόντα δεν είναι αρκετά ισχυρό για να απαλλαγούμε από κοριούς.
 • Οινόπνευμα– Οι ερευνητές του Rutgers διαπίστωσαν ότι ο ψεκασμός κοριών απευθείας με οινόπνευμα λειτούργησε μόνο στο 50% των περιπτώσεων. Αυτό δεν είναι αρκετά αποτελεσματικό για να απαλλαγούμε από μια προσβολή.
 • Υπερηχητικά απωθητικά σφάλματα– Αυτές οι ακριβές συσκευές απλώς δεν λειτουργούσαν όπως διαφημίζεται, σύμφωνα με ερευνητές του Rutgers.
 • Αιθέρια έλαια– Τα αιθέρια έλαια λειτούργησαν σε κοριούς που δεν τρέφονταν. Αλλά αν μπορούσαν να τραφούν μετά την έκθεση στα έλαια, επέζησαν.
 • Κοιμάται με αναμμένα φώτα– Αυτή η μέθοδος δεν θα κρατήσει τα σφάλματα μακριά, απλώς θα σας κρατήσει ξύπνιους. Οι κοριοί προτιμούν ένα σκοτεινό δωμάτιο, αλλά θα συνεχίσουν να τρέφονται με τα φώτα αναμμένα, σύμφωνα με την EPA.
 • πιπέρι καγιέν– Ο ψεκασμός πιπεριού καγιέν θα κρατήσει πολλά πράγματα μακριά, αλλά οι κοριοί δεν είναι ένα από αυτά. Είναι πιο πιθανό να κάψετε τα μάτια σας παρά να απαλλαγείτε από έναν κοριό χρησιμοποιώντας σπρέι πιπεριού.
 • Υλικό στρώματος– Οι κοριοί θέλουν ένα πράγμα: έναν ζεστό άνθρωπο για να τραφεί. Δεν τους νοιάζει από τι είναι φτιαγμένο το κρεβάτι σας. Και ενώ μπορεί να είναι πιο δύσκολο για αυτούς να μπουν μέσα σε ένα κρεβάτι memory foam, δεν θα τους εμποδίσει να σέρνονται στην επιφάνεια για να φτάσουν σε εσάς.

Μην αφήσετε τους κοριούς να καταστρέψουν τη φήμη της επιχείρησής σας! Καλέστε το Modern σήμερα στο 855-246-8124 ή κάντε κλικ εδώ για να προγραμματίσετε την εξυπηρέτηση

Οι κοριοί είναι κακοί για τις επιχειρήσεις

Δεν έχει σημασία αν η επιχείρησή σας είναι Airbnb, μεγάλο ξενοδοχείο, μικρό καφέ ή δημοφιλής αλυσίδα εστιατορίων, δεν μπορείτε να διακινδυνεύσετε να έχετε κοριούς. Μια έρευνα της New England Travel Study έδειξε ότι ο κορυφαίος παράγοντας που επηρεάζει την επιλογή ταξιδιωτικού προορισμού είναι από στόμα σε στόμα με ποσοστό 73,9%. Η διαδικτυακή αναζήτηση είναι δεύτερη με 63,4%. Εάν κάποιος εντοπίσει κοριούς στην επιχείρησή σας, ή ακόμα χειρότερα, τους φέρει στο σπίτι και μολύνει τη δική του τοποθεσία, θα εξαπλωθεί γρήγορα. Και με το 73,9% των ταξιδιωτών να πηγαίνουν από στόμα σε στόμα, η φήμη σας μπορεί να πληγεί σοβαρά. Δεδομένου ότι το 63,4% των ταξιδιωτών χρησιμοποιούν διαδικτυακές αναζητήσεις για να επιλέξουν τα καλοκαιρινά τους σχέδια, μια κακή κριτική θα μπορούσε επίσης να αποφέρει τα κέρδη σας για τη σεζόν.

Η σύγχρονη λύση

Είτε φέρατε κοριούς στο σπίτι από τις διακοπές σας είτε είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης με δραστηριότητα κοριών, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να προσλάβετε το Modern Pest. Οι επαγγελματίες ελέγχου παρασίτων στο Modern είναι εκπαιδευμένοι και καταρτισμένοι για να αναγνωρίζουν εάν υπάρχουν κοριοί στην τοποθεσία σας. Ξέρουν πώς να τους στοχεύουν εκεί που ζουν και αναπαράγονται. Η Modern Pest Services προσφέρει τόσο συμβατικό χημικό έλεγχο κοριών όσο και Thermal Remediation® ή θερμική επεξεργασία (ηλεκτρικό ή προπάνιο) μέσω της Commercial Bed Bug Management και του Residential Bed Bug Control σε όλη τη Νέα Αγγλία. Αν νομίζετε ότι έχετε πρόβλημα με κοριούς, καλέστε τη Modern σήμερα στο 855-246-8124. Οι κοριοί είναι ένα αναμνηστικό διακοπών που δεν θέλετε να φέρετε στο σπίτι.

Schreibe einen Kommentar