Πρωτοχρονιά, 2019 | Deborah Silver & Co.

4
Πρωτοχρονιά, 2019 |  Deborah Silver & Co.

Αγαπητοί μου φίλοι ντύνουν το σπίτι και το τραπέζι τους για τις γιορτές των Χριστουγέννων με τρόπο που δεν παραλείπω να με καταπλήξουν και να με ενθουσιάσουν. Έχω γράψει για τις διακοπές τους τουλάχιστον τρεις φορές στο παρελθόν, αλλά ήξερα ότι φέτος θα ήταν ξεχωριστή. Πέρασαν τις δύο τελευταίες διακοπές των Χριστουγέννων επισκεπτόμενοι οικογένεια στις ΗΠΑ και στο εξωτερικό. Θα ήταν σπίτι φέτος. Με τον Μ αρχίσαμε να μιλάμε για τις φετινές διακοπές τον Ιούνιο, όπως κάνουμε πάντα. Θα μπορούσα να πω ότι η συζήτηση συνεχίζεται κατά διαστήματα μέχρι το φθινόπωρο, αλλά στην πραγματικότητα, είμαι ακροατής, χαρούμενος και με ενδιαφέρει να γνωρίζω πώς εξελίσσονται οι ιδέες του. Είμαι βέβαιος ότι η M2 συμμετέχει εξίσου σε αυτή τη διαδικασία. Είναι ο πιο συγκρατημένος από τους δύο. Και οι δύο ασχολούνται με τις τέχνες και το σχέδιο. Έχουν επίσης μια ειλικρινή και παθιασμένη αγάπη για το τοπίο – έτσι γνωριστήκαμε και ερωτευτήκαμε ο ένας τον άλλον. Οι διακοπές τους ξεκινούν με το δέντρο. Αν και έχουν μια εξαιρετική συλλογή από vintage γυάλινα στολίδια, το δέντρο είναι πάντα πολύ διαφορετικό.

Η αγάπη τους για τη φύση και τον κήπο είναι πάντα ένα ουσιαστικό μέρος του δέντρου τους. Ζουν σε μια μεγάλη ιδιοκτησία στη χώρα. Το μεγαλύτερο μέρος αυτής της ιδιοκτησίας είναι άγριο. Το φετινό δέντρο είναι γεμάτο με λοβούς από σπόρους από ζιζάνια πεταλούδας και διάφορα άλλα ζιζάνια ξηρά στελέχη. Η προσθήκη των άγριων υπολειμμάτων φυτών που συλλέγονται από τη δική τους ιδιοκτησία χρειάστηκε μερικά έντονα αισθητά Σαββατοκύριακα. Πραγματικά θαυμάζω και σέβομαι που είναι σε θέση να παραμερίσουν τις απαιτήσεις της επαγγελματικής τους ζωής και να δώσουν τα πάντα στο σχεδιασμό και τη δημιουργία αυτού του δέντρου. Είναι ένα tour de force σε τόσα πολλά επίπεδα.

Ήξερα ότι ο Μ είχε ένα σχέδιο να προσθέσει κλημεντίνες και λωτούς στο μείγμα. Αργότερα πρόσθεσε μίνι πορτοκάλια μανταρινιού Kishu και κουμ κουάτ. Είχα τις αμφιβολίες μου για το πώς θα λειτουργούσε αυτό, αλλά το κράτησα για τον εαυτό μου. Ταυτόχρονα, ήξερα ότι ψώνιζε σε κάθε μπακάλικο και σε αγρότες της περιοχής του αυτά τα πορτοκαλί φρούτα. Σέβομαι πολύ το μάτι του. Το μόνο που χρειάζεται για να είσαι ανοιχτός σε οτιδήποτε είναι η πρόθεση να είσαι ανοιχτός.

Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό για αυτούς και την άποψή τους. Εκπληκτικό, κάθε τετραγωνική ίντσα του. Η ιστορία, τα ενδιαφέροντα και το πάθος τους για τις τέχνες και τον κήπο οδήγησαν σε μια έκφραση διακοπών εξαιρετικής ομορφιάς.

Αυτή την Πρωτοχρονιά, σκέφτομαι εκείνα τα έργα την περασμένη χρονιά που πραγματικά με απασχόλησαν. Αυτά τα έργα που μιλούν για τους καλύτερους, πιο εφευρετικούς και ευφάνταστους. Και εκείνα τα έργα που δημιουργούνται από την αγάπη του τοπίου και στις δύο πλευρές της σχεδιαστικής εξίσωσης. Έχω πολλά να ευχαριστήσω, και πολλά για να είμαι ευγνώμων.

Όσο για τις διακοπές που δημιούργησαν οι φίλοι μου – ευχαριστώ. Είναι μια γιορτή για τα μάτια, την καρδιά και την ψυχή.

αα

Το buche de Noel, μια γαστρονομική δημιουργία τους – εξαίσια.

Schreibe einen Kommentar