Παράσιτα στο Νιου Χάμσαϊρ – Πώς να αποφύγετε τα παράσιτα NH

6
Παράσιτα στο Νιου Χάμσαϊρ – Πώς να αποφύγετε τα παράσιτα NH
Καλυμμένη γέφυρα Carleton, Νιου Χάμσαϊρ

Με τα πολιτειακά και εθνικά πάρκα, τις παραλίες, τις λίμνες και τα πάρκα αναψυχής, το Νιου Χάμσαϊρ είναι ένας σημαντικός προορισμός καλοκαιρινών διακοπών. Αν και όλα αυτά ακούγονται πολύ διασκεδαστικά, υπάρχουν διάφορα παράσιτα που θα συναντήσετε ενώ κάνετε κάμπινγκ, καγιάκ, τρενάκι και ιππασία στο τρενάκι του λούνα παρκ. Και αν έχετε εξοχική κατοικία στο Νιου Χάμσαϊρ, ίσως βρείτε μερικούς ανεπιθύμητους επισκέπτες να σας περιμένουν. Λοιπόν, ποια παράσιτα θα πρέπει να περιμένετε να δείτε στην καλοκαιρινή σας περιπέτεια στο Νιού Χάμσαϊρ;

Παράσιτα εσωτερικού χώρου

Εάν είστε αρκετά τυχεροί να έχετε μια κατασκήνωση ή μια καμπίνα στο δάσος ή σε μια λίμνη, τότε πιθανότατα θα συναντήσετε κάποια παράσιτα κατά την επιστροφή σας. Μπορεί να έχετε τα ίδια προβλήματα και στο RV ή στη σκηνή σας.

  • Τρωκτικά: Όταν οι θερμοκρασίες πέφτουν το φθινόπωρο και το χειμώνα, ποντίκια, αρουραίοι, σκίουροι και άλλα τρωκτικά αναζητούν τροφή και καταφύγιο μέσα στην καμπίνα ή το RV σας. Αναδύονται ξανά την άνοιξη. Θα τρώνε οτιδήποτε αφήσετε έξω, οπότε φροντίστε να κρατάτε τα τρόφιμα σε πλαστικά ή μεταλλικά δοχεία. Αυτό ισχύει και για προσωρινούς χώρους όπως σκηνές. Δεν θέλετε να κάνετε πεζοπορία για μια μέρα και να επιστρέψετε σε κατεστραμμένα τρόφιμα και περιττώματα ποντικιού στον υπνόσακο σας.
  • Μυρμήγκια και τερμίτες ξυλουργών: Αυτά τα δύο παράσιτα είναι τα πιο ενοχλητικά δομικά παράσιτα στο Νιου Χάμσαϊρ. Οι τερμίτες προκαλούν ζημιές τρώγοντας ξύλο, ενώ τα μυρμήγκια ξυλουργοί ανασκάπτουν στοές σε ξύλο για να αναθρέψουν τα μικρά τους. Και τα δύο παράσιτα μπορούν να βλάψουν την καλοκαιρινή σας καμπίνα ή την κατασκήνωση.

Οι νέοι πελάτες μπορούν να προγραμματίσουν το Homecare Green online κάνοντας κλικ εδώ! Το Homecare Green προστατεύει το σπίτι και την οικογένειά σας από περισσότερα από 50 κοινά οικιακά παράσιτα, συμπεριλαμβανομένων των ποντικών, των μυρμηγκιών ξυλουργών και των εντόμων που τσιμπούν.

Παράσιτα εξωτερικού χώρου

Με δραστηριότητες όπως πεζοπορία, κανό, ψάρεμα και θαλάσσια πάρκα εύκολα προσβάσιμα, η περιπέτειά σας στο Νιού Χάμσαϊρ είναι πιθανό να περιλαμβάνει πολύ χρόνο σε εξωτερικούς χώρους. Και αυτό σημαίνει επαφή με κάποια δυνητικά επικίνδυνα παράσιτα.

  • Έντομα που τσιμπούν: Το Νιου Χάμσαϊρ φιλοξενεί πολλά γένη εντόμων που τσιμπούν.
    • Σφήκες: Αρκετά διαφορετικά είδη σφηκών μπορούν να βρεθούν στο Νιου Χάμσαϊρ, συμπεριλαμβανομένων των κιτρινομπουφάν, των λασπώνων, των σφηκών με φαλακρό πρόσωπο και των χάρτινων σφηκών. Δεν είναι όλοι επιθετικοί, αλλά όλοι θα υπερασπιστούν επιθετικά τις φωλιές τους εάν απειληθούν. Επειδή μπορεί να είναι δύσκολο να προσδιορίσετε γρήγορα τι είδους σφήκα συναντάτε, είναι ασφαλέστερο να υποθέσετε ότι όλες αποτελούν πιθανή απειλή και να αποφύγετε την αναταραχή τους.
    • Μέλισσες: Το New Hampshire έχει επίσης μια ποικιλία μελισσών. Είναι ωφέλιμα έντομα που βοηθούν στην επικονίαση των καλλιεργειών, των κήπων και των οπωρώνων. Περιλαμβάνουν τις μέλισσες, τις μέλισσες και τις ιδρώτα. Οι μέλισσες θα τσιμπήσουν εάν αισθάνονται ότι απειλούνται αλλά συνήθως δεν είναι εξωτερικά επιθετικές.
  • Κρότωνες: Υπάρχουν τέσσερα είδη κροτώνων που βρίσκονται στο Νιου Χάμσαϊρ και όλα μπορούν να μεταδώσουν ασθένειες σε ανθρώπους και κατοικίδια.
  • Κουνούπια: Η μόνη λυτρωτική ποιότητα των κουνουπιών είναι ως πηγή τροφής για ερπετά, αμφίβια, πουλιά, νυχτερίδες, ψάρια και άλλα έντομα. Αλλά για τους ανθρώπους, είναι ενοχλητικά όταν βουίζουν γύρω από τα πρόσωπά μας και μας δαγκώνουν. Τα θηλυκά είναι αυτά που δαγκώνουν και κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας μπορούν να μεταφέρουν ιούς στην κυκλοφορία του αίματος του ξενιστή. Αυτές οι ασθένειες περιλαμβάνουν την ελονοσία, τον Ζίκα, τον δάγγειο και κίτρινο πυρετό, τον Δυτικό Νείλο και την τουλαραιμία.

Είναι βέβαιο ότι θα συναντήσετε πολλά άλλα είδη παρασίτων στην περιπέτειά σας στο Νιου Χάμσαϊρ, αλλά αυτά είναι μερικά από τα πιο πιθανά πλάσματα. Εάν σχεδιάζετε μπροστά, τότε δεν πρέπει να ταλαιπωρηθείτε πολύ. Προστατέψτε από τα παράσιτα το καλοκαιρινό σας σπίτι και χρησιμοποιήστε εγκεκριμένο από την EPA απωθητικό σφαλμάτων για εσάς και την οικογένειά σας. Μάλλον θα διασκεδάσετε πάρα πολύ για να παρατηρήσετε παράσιτα ούτως ή άλλως.

Εάν θέλετε να προστατεύσετε την οικογένειά σας από παράσιτα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου στο σπίτι, καλέστε το Modern Pest σήμερα στο 1-888-997-3312 ή κάντε κλικ εδώ για να προγραμματίσετε την εξυπηρέτηση.

Πατέρας και γιος κάθονται κοντά σε μια φωτιά στο δάσος με τα ρούχα τους επεξεργασμένα με περμεθρίνη.

Κρατήστε το New Hampshire ασφαλές από εισβολείς

Γνωρίζατε ότι η μεταφορά καυσόξυλων στο Νιου Χάμσαϊρ (ή οπουδήποτε αλλού) από διαφορετική πολιτεία μπορεί να απειλήσει τα δάση; Έντομα και ασθένειες που δεν είναι ιθαγενείς στην περιοχή μπορούν να μεταφερθούν και να προκαλέσουν βλάβη στη φυσική ομορφιά της περιοχής. Έτσι, όταν πρόκειται για καυσόξυλα, αγοράστε τα από εκεί που τα καίτε.

Η σύγχρονη λύση

Εάν αυτά τα παράσιτα σας ενοχλούν στο σπίτι σας, τότε χρειάζεστε το Modern Pest! Έχουμε μια λύση για οτιδήποτε σας «πειράζει». Τα προγράμματα Homecare Green προστατεύουν από περισσότερα από 50 κοινά οικιακά παράσιτα, συμπεριλαμβανομένων των μυρμηγκιών ξυλουργών, των σφηκών, των αρουραίων και των ποντικών. Τα προγράμματά μας Homecare Mosquito, Flea, and Tick παρέχουν ουσιαστική μείωση και των τριών παρασίτων-φορέων. Και οι Υπηρεσίες Ελέγχου Άγριας Ζωής της Modern’s μπορούν να αντιμετωπίσουν προβλήματα με ενοχλητικά παράσιτα όπως σκίουρους, ρακούν και αλεπούδες. Έτσι, καλέστε τη Modern σήμερα στο 1-888-997-3312 για να προγραμματίσετε την εξυπηρέτηση. Απολαύστε την ομορφιά του New Hampshire αυτό το καλοκαίρι προστατεύοντας παράλληλα το σπίτι και την οικογένειά σας από τα παράσιτα.

Schreibe einen Kommentar