Οι επικονιαστές και τα αποδημητικά είδη αναζητούν φθινοπωρινή τροφή

6
Οι επικονιαστές και τα αποδημητικά είδη αναζητούν φθινοπωρινή τροφή

LancasterFarming.com – Οι φυτεύσεις αργά το καλοκαίρι και το φθινόπωρο είναι βασικής σημασίας για τα πουλιά και τα έντομα, λέει η Judy Semroc, ειδικός σε θέματα διατήρησης στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Κλίβελαντ του Οχάιο, η οποία παρουσίασε πρόσφατα ένα διαδικτυακό σεμινάριο ως μέρος του φθινοπωρινού σεμιναρίου του Butler County Penn State Extension.

Ο Semroc είπε ότι μερικά από τα καλύτερα φυτά, με υψηλή περιεκτικότητα σε γύρη-νέκταρ για την προσέλκυση επικονιαστών και την υποβοήθηση των αποδημητικών ειδών αυτή την εποχή, δεν έχουν ιδιαίτερο σεβασμό. Αυτό συμβαίνει γιατί στην πραγματικότητα είναι ζιζάνια. Κατέταξε το jewelweed, το sneezeweed, το milkweed, το ironweed και το Joe-Pye ζιζάνιο μεταξύ των φυτών με κακή φήμη ζιζανίων που δεν πρέπει να επισκιάσει τα οφέλη τους για τα έντομα και τα πουλιά του φθινοπώρου. Τα μούρα ή τα ζιζάνια που παράγουν φρούτα, όπως το pokeweed, αξίζουν επίσης τα εύσημα που επιμένουν τον χειμώνα, όταν τα πουλιά χρειάζονται περισσότερο πηγές τροφής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ: https://www.lancasterfarming.com/farm_life/gardening/gardeners-pollinators-and-migratory-species-seek-fall-food/article_1d80b423-e782-5ce1-a11e-6bb489108506.html

Schreibe einen Kommentar