Ενοικιαστές και Καταπολέμηση Παρασίτων – Σύγχρονο Παράσιτο

4
Ενοικιαστές και Καταπολέμηση Παρασίτων – Σύγχρονο Παράσιτο

Κατηγορίες: Στοιχεία σφαλμάτων, Εμπορικός έλεγχος παρασίτων, Πρόληψη παρασίτων, Καταπολέμηση παρασίτων

Ακριβώς επειδή δεν είστε ιδιοκτήτης του σπιτιού σας δεν σημαίνει ότι δεν θα έχετε προβλήματα με παράσιτα. Μπορεί να δείτε στοιχεία για ποντίκια στα ντουλάπια, μυρμήγκια στους πάγκους ή κατσαρίδες στο μπάνιο. Θέλετε να φύγουν, αλλά ποιανού είναι η ευθύνη; Το δικό σας ή του ιδιοκτήτη σας; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα. Είτε έτσι είτε αλλιώς, το Modern Pest είναι εδώ για να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τα παράσιτα!

Γιατί είναι σημαντικός ο έλεγχος των παρασίτων;

Εκτός από το ότι είναι ενοχλητικά, τα παράσιτα μπορούν να προκαλέσουν δομική ζημιά σε ένα κτίριο και επικίνδυνα προβλήματα υγείας για ανθρώπους και κατοικίδια. Ο προληπτικός έλεγχος παρασίτων από το Modern Pest είναι ο καλύτερος τρόπος για να ανακουφιστείτε από ένα αιφνιδιαστικό πρόβλημα παρασίτων, όπως η προσβολή από ποντίκια ή αρουραίους ή φωλιά από κίτρινα μπουφάν. Όταν οι ιδιοκτήτες κρατούν μπροστά σε θέματα παρασίτων, προστατεύουν την επένδυσή τους ΚΑΙ τους ενοικιαστές τους.

Όταν οι ιδιοκτήτες δεν έχουν επαγγελματικό έλεγχο παρασίτων όλο το χρόνο, κινδυνεύουν με μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης όπως μια μεταμεσονύκτια κλήση από ενοικιαστές που έχουν εντοπίσει κατσαρίδες στη μπανιέρα. Ή μια αναφορά από έναν εργολάβο ότι έχουν εντοπιστεί μυρμήγκια ξυλουργών και σημαντικές δομικές ζημιές. Αυτές οι ανεπιθύμητες εκπλήξεις μπορεί να είναι δαπανηρές και άβολες. Αλλά μπορούν να αποφευχθούν καλώντας το Modern Pest σήμερα!

Είστε ιδιοκτήτης ή διαχειριστής ενοικιαζόμενου ακινήτου που χρειάζεται έλεγχο παρασίτων; Καλέστε το Modern σήμερα στο 888-976-8853!

Ποιος είναι υπεύθυνος για τον έλεγχο παρασίτων σε μια ενοικιαζόμενη μονάδα;

Χρησιμοποιήσαμε την υπηρεσία ελέγχου ενοικιαστών Rent Prep ως πηγή για αυτό το ιστολόγιο. Επικοινώνησαν με την Avvo, μια διαδικτυακή αγορά για νομικές υπηρεσίες, για συμβουλές σχετικά με τους ενοικιαστές και τον έλεγχο των παρασίτων. Ωστόσο, αυτό το ιστολόγιο προορίζεται ως οδηγός. Οι νόμοι διαφέρουν ανάλογα με το κράτος. Επικοινωνήστε με έναν δικηγόρο εάν έχετε προβλήματα με ενοικιαστή ή ιδιοκτήτη και έλεγχο παρασίτων.

  • Οι ιδιοκτήτες είναι συνήθως υπεύθυνοι για τις προσβολές και την προστασία των παρασίτων. Θα προγραμματίσουν και θα πληρώσουν για αυτό.
  • Οι περισσότερες εταιρείες ελέγχου παρασίτων θα συναλλάσσονται μόνο με τον ιδιοκτήτη ή τον διαχειριστή του κτιρίου όταν συνάπτουν συμβάσεις για τον έλεγχο παρασίτων.
  • Οι περισσότερες μισθώσεις θα περιέχουν μια ρήτρα που δηλώνει, „Ο ιδιοκτήτης παραδίδει τη μονάδα σε καλή κατάσταση και είναι υπεύθυνος για τον έλεγχο των παρασίτων“. Ωστόσο, σε περιπτώσεις όπου οι συνθήκες διαβίωσης ενός ενοικιαστή συνέβαλαν ή προκάλεσαν το πρόβλημα των παρασίτων, ο ενοικιαστής μπορεί να είναι υπεύθυνος για τον έλεγχο των παρασίτων. Ο ιδιοκτήτης θα έπρεπε να αποδείξει ότι ο ενοικιαστής προκάλεσε την προσβολή.
    • Για παράδειγμα, εάν ένας ενοικιαστής δεν βγάλει τα σκουπίδια του και συσσωρεύονται στη μονάδα, αυτό θα μπορούσε να προσελκύσει ποντίκια. Αυτό θα μπορούσε να καταστήσει τον ενοικιαστή υπεύθυνο για την πληρωμή για τον έλεγχο των παρασίτων.
    • Αντίθετα, εάν ένας ενοικιαστής έχει πρόβλημα με το ποντίκι που προκαλείται από σημεία πρόσβασης στη μονάδα που δεν έχει επιδιορθώσει ο ιδιοκτήτης, τότε τα έξοδα ελέγχου παρασίτων θα μπορούσαν να βαρύνουν τον ιδιοκτήτη.
  • Η ευθύνη μπορεί επίσης να διαφέρει ανάλογα με το παράσιτο. Για παράδειγμα, οι ιδιοκτήτες έχουν υποχρέωση να τηρούν εγγύηση κατοικιμότητας. Η ύπαρξη τερμιτών θα μπορούσε να παραβιάζει αυτήν την εγγύηση και θα ήταν ευθύνη του ιδιοκτήτη να θεραπεύσει.

Διατηρήστε την κατάλληλη τεκμηρίωση

Είναι σημαντικό τόσο οι ενοικιαστές όσο και οι ιδιοκτήτες να τηρούν λεπτομερή τεκμηρίωση του ζητήματος των παρασίτων και των συνθηκών που θα μπορούσαν να το έχουν προκαλέσει. Οι ενοικιαστές μπορεί ακόμη και να μπορούν να παρακρατήσουν το ενοίκιο εάν έχουν δώσει γραπτή ειδοποίηση στον ιδιοκτήτη και το ζήτημα δεν έχει αντιμετωπιστεί σε ορισμένο χρονικό διάστημα (ανάλογα με το κράτος).

Είστε ενοικιαστής με πρόβλημα παρασίτων; Ζητήστε από τον ιδιοκτήτη σας να καλέσει τη Modern στο 888-976-8853 σήμερα!

Η σύγχρονη λύση

Είτε είστε ενοικιαστής είτε ιδιοκτήτης, το Modern μπορεί να βοηθήσει την κατάσταση των παρασίτων σας. Μην θέτετε σε κίνδυνο την ασφάλειά σας ή την ασφάλεια των ενοικιαστών και του κτιρίου σας. Μια παρατήρηση παρασίτων μπορεί γρήγορα να μετατραπεί σε προσβολή εάν αγνοηθεί. Καλέστε τη Modern σήμερα ή ενθαρρύνετε τον ιδιοκτήτη σας να το κάνει. Κανείς δεν πρέπει να ζει ανάμεσα στα παράσιτα και στα επικίνδυνα ζητήματα που φέρνουν.

Schreibe einen Kommentar