Γιατί η επιχείρησή σας στον τομέα της φιλοξενίας πρέπει να κάνει μια πρωτοποριακή αρχή στον έλεγχο των παρασίτων

6
Γιατί η επιχείρησή σας στον τομέα της φιλοξενίας πρέπει να κάνει μια πρωτοποριακή αρχή στον έλεγχο των παρασίτων
Μασκοφόρος διακομιστής που παίρνει παραγγελία σε ένα εστιατόριο

Με την πρόσφατη κυκλοφορία του εμβολίου για τον COVID-19 και με όλο και περισσότερους ανθρώπους να εμβολιάζονται καθημερινά, οι άνθρωποι αρχίζουν να αισθάνονται άνετα να κάνουν σχέδια για το μέλλον. Μετά από ένα χρόνο όπου μεγάλο μέρος του πληθυσμού έμεινε στο σπίτι, είναι σαφές ότι οι άνθρωποι έχουν πλέον στο μυαλό τους ταξίδια. Καθώς οι λήπτες των εμβολίων και οι θερμοκρασίες αυξάνονται, οι άνθρωποι θα αρχίσουν να τολμούν περαιτέρω, να κρατούν καταλύματα σε ξενοδοχεία, πανδοχεία, Airbnbs και κάμπινγκ.

Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, η επιχείρηση φιλοξενίας σας πιθανότατα αισθάνθηκε τις επιπτώσεις της πανδημίας. Η λιγότερη κίνηση και το ενδεχόμενο κλείσιμο για κάποιο χρονικό διάστημα μπορεί να οδήγησε στο να εγκατασταθούν παράσιτα στα άδεια δωμάτιά σας. Προχωρήστε το 2021 με τον έλεγχο παρασίτων για ξενοδοχεία και καταλύματα από το Modern Pest.

Το σύγχρονο δεν θα αφήσει τα παράσιτα να καταστρέψουν τη σεζόν του 2021! Καλέστε το 888-997-3162 για να προγραμματίσετε την επιθεώρηση του ιστότοπού σας σήμερα!

Κοινά παράσιτα στον κλάδο της φιλοξενίας

Ενώ έχετε τους ίδιους τύπους παρασίτων που πρέπει να ανησυχείτε ως ιδιοκτήτες κατοικιών, έχετε επίσης τη φήμη που πρέπει να διατηρήσετε. Επιπλέον, πολλά παράσιτα κάνουν βόλτες με αποσκευές, ρούχα και ζώα (εάν παρέχετε καταλύματα φιλικά προς τα κατοικίδια), κάνοντας την επιχείρησή σας πιο ευάλωτη στα παράσιτα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να έχετε ένα σχέδιο σε ισχύ όσον αφορά τη διαχείριση των παρασίτων. Παρακάτω είναι μερικά μόνο από τα σφάλματα και τα τρωκτικά που είναι κοινά σε ξενοδοχεία και άλλες μορφές διαμονής.

Κοριούς

Κανείς δεν θέλει να ανησυχεί για τους κοριούς και, ωστόσο, είναι κάτι που οι περισσότεροι ταξιδιώτες θα ελέγξουν πριν πέσουν στο κρεβάτι. Οι κοριοί είναι πολύ μικροί και τους αρέσει να κρύβονται σε ρωγμές, σχισμές και γωνίες γύρω από όπου κοιμούνται οι άνθρωποι. Αυτή η περιοχή περιλαμβάνει:

  • Στρώματα
  • Ελατήρια κουτιού
  • Κουφώματα κρεβατιού
  • Κεφαλάρια
  • Έπιπλα κοντά σε κρεβάτια

Σε μεγάλες προσβολές, μπορούν επίσης να εξαπλωθούν στις άκρες των τοίχων, πίσω από τις πρίζες τοίχου και γύρω από οποιοδήποτε καλούπι. Οι κοριοί μπορούν να πάνε εύκολα από μέρος σε μέρος, ταξιδεύοντας με ρούχα, παπούτσια, σακίδια πλάτης και αποσκευές, γεγονός που τους καθιστά αποτελεσματικό παράσιτο όταν πρόκειται για προσβολή.

κατσαρίδες

Οι κατσαρίδες μπορεί να κρύβονται σε πολλά σημεία στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας. Μερικοί από τους πιο συνηθισμένους χώρους περιλαμβάνουν χώρους σκουπιδιών, μπάνια και ντουλάπες όπου οι επισκέπτες αποθηκεύουν τα ρούχα και τις αποσκευές τους. Οι κατσαρίδες μπορεί επίσης να κρύβονται σε μέρη που δεν βλέπουν αμέσως τους επισκέπτες αλλά είναι εξίσου ανησυχητικά. Εάν το ξενοδοχείο σας διαθέτει μπαρ και εστιατόριο, οι κουζίνες είναι ένας σημαντικός ελκυστήρας για αυτό το παράσιτο. Οι κατσαρίδες είναι επίσης πιθανό να κατασκηνώσουν στον ζεστό και υγρό χώρο του πλυντηρίου σας.

Κρότωνες και κουνούπια

Εάν διαθέτετε κατάλυμα σε μια δασώδη περιοχή, για παράδειγμα, ένα απομακρυσμένο Airbnb ή ένα κάμπινγκ με καμπίνες, κουνούπια και τσιμπούρια θα είναι πιθανώς ένα παράσιτο που θα πρέπει να λάβετε υπόψη. Φυσικά, όταν οι άνθρωποι επιλέγουν να μείνουν σε τέτοιου είδους μέρη, έρχονται προετοιμασμένοι. Ακόμα κι έτσι, προσφέρουμε μια αποτελεσματική λύση για τα τσιμπούρια και τα κουνούπια, ώστε οι επισκέπτες σας να μπορούν να απολαμβάνουν αυτές τις φυσικές περιοχές με λιγότερες ενόχληση και κινδύνους ασθενειών που μεταδίδονται από τσιμπούρια και κουνούπια. Μπορείτε να διαβεβαιώσετε τους καλεσμένους σας ότι θα μπορούν να απολαύσουν τα υπαίθρια καταλύματα στο έπακρο, χάρη στον έλεγχο παρασίτων για την περιοχή γύρω από το Airbnb ή το κάμπινγκ σας.

Αρουραίοι και Ποντίκια

Οι αρουραίοι και τα ποντίκια είναι μερικά από τα πιο κοινά παράσιτα τρωκτικών στη βιομηχανία της φιλοξενίας. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, τα περιβάλλοντα που προκύπτουν από αυτές τις επιχειρήσεις είναι φυσικοί ελκυστήρες για τα τρωκτικά. Με φαγητό και ζεστασιά, δεν είναι περίεργο που θα αναζητήσουν καταφύγιο στις κουζίνες, στους χώρους απορριμμάτων και στα πλυντήρια. Μπορούν επίσης να πλοηγηθούν με ευκολία μέσα από τοίχους και αεραγωγούς HVAC, μεταφέροντας μαζί τους επιβλαβείς ασθένειες. Εξαιτίας αυτού, η παρακολούθηση της δραστηριότητας των τρωκτικών είναι κάτι που θα θέλετε να κάνετε ενεργά στο ξενοδοχείο, στο μοτέλ, στο πανδοχείο ή στην Airbnb σας. Η Modern προσφέρει επίσης την τεχνολογία Anticimex SMART, ένα έξυπνο σύστημα ελέγχου παρασίτων που παρέχει φιλικό προς το περιβάλλον έλεγχο παρασίτων 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο.

Προγραμματίστε τη δωρεάν αξιολόγηση του ιστότοπού σας Antiimex SMART σήμερα! Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα, κάντε κλικ εδώ ή καλέστε στο 888-997-3162 τώρα!

Η σύγχρονη λύση για τον κλάδο της φιλοξενίας

Οι πιστοποιημένοι επαγγελματίες ελέγχου παρασίτων στο Modern Pest μπορούν να φροντίσουν τις ανάγκες σας για τον έλεγχο των παρασίτων, είτε είστε ιδιοκτήτης ενός μεγάλου ξενοδοχείου είτε ενός μικρού Airbnb στο δάσος. Επικοινωνήστε σήμερα με τη Modern Pest για μια δωρεάν αξιολόγηση τοποθεσίας οικολογικής φροντίδας και τεχνολογίας SMART. Μείνετε ενημερωμένοι για τυχόν προβλήματα με τα παράσιτα και βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμοι για ταξιδιώτες ξανά στο μέλλον.

Προγραμματίστε τη δωρεάν αξιολόγηση του ιστότοπου SMART τώρα!

Schreibe einen Kommentar